Interim- & Projectmanagement Warta

Over

Erik Warta is een breed inzetbare (project/technisch/service) manager met een klant- en resultaatgerichte werkwijze. Door zijn achtergrond als engineer, technisch manager, projectmanager en servicemanager heeft hij een heldere kijk op zowel de zakelijke-, de organisatorische-, als ook de technische aspecten van projecten en organisaties. Erik heeft ervaring in verschillende branches, zoals defensie, (Food en Non-food) industrie, business to business en leisure. Hij is zowel technisch, HTS-werktuigbouwkunde, als bedrijfskundig, Master of Business Administration, opgeleid. Deze achtergrond helpen hem, samen met zijn communicatieve vaardigheden, om in alle lagen van de organisatie goede contacten op te bouwen en mensen "mee" te krijgen.

Door zijn (technische)creativiteit, betrokkenheid en doorzettingsvermogen kom ik in alle fases van voorbereiding tot en met uitvoeren tot zijn recht. Vanaf haalbaarheidsonderzoeken, het opstellen van een businesscase, tot en met het op tijd, binnen budget en conform de overeengekomen specificaties opleveren van een project.

Enkele kenmerken van zijn stijl van (project)management zijn:
- Gericht op klanttevredenheid zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen.
- Een mensgerichte stijl van leidinggeven.
- Een teamspeler
- Een heldere en gestructureerde werkwijze, in combinatie met creativiteit en stressbestendigheid bij onvoorziene gebeurtenissen.

Als manager ligt zijn kracht vooral in het managen van technische organisaties, industriële multidisciplinaire projecten en (het vormen van) teams.

Specialisaties
Projectmanagement, technisch management, constructie management, technische organisaties, kennis van contracten en contractvorming en kennis van verandertrajecten binnen (technische)organisaties.